Kup BiH

Borac na korak do finala

  • 07.04.2021. 17:53

Fudbaleri Borca pobijedili su ekipu Klisa iz Buturović polja 4:1 u prvoj utakmici polufinala Kupa BiH.

Borac je poveo u sedmom minutu golom Moraitisa. Banjalučani su bili bolji rival u prvom poluvremenu pa su sa minimalnom prednošću otišli na odmor.

U nastavku utakmice Klis je stigao do izjednačenja. U 59. minutu iz prekida pogodio je Kudra. Nakon toga trener Borca napravio je dvije izmjene, u igru uveo Mehanovića koji je odmah matirao golmana gostujuće ekipe za novo vođstvo. Isti igrač bio je strijelac četvrtog gola za crveno-plave. Prije toga autogol je postigao Mušinović.

U samom finišu utakmice Borac je mogao do petog gola, ali se ispriječila stativa.

"Pobjeda je najvažnija i to smo postigli. Imamo još drugu utakmicu, tako da ništa nije još gotovo.  Naravno, srećan sam zbog gola. Idemo dalje. Uvijek kad si u rezervi moraš biti spreman da uđeš u igru i da napraviš razliku. To smo napravili, svi što smo ušli. Cilj nam je plasman u finale i nadam se da ćemo u tome uspjeti", izjavio je Elvis Mehanović.

Revanš se igra 21. aprila u Mostaru.

(Foto: Mondo)

Тагови:
  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.