KUP BiH

Borac odbranio trofej FOTO/VIDEO

  • 08.05.2019. 21:36

Rukometaši Borca odbranili su trofrej u Kup-u BiH. Nakon pobjede u Ljubuškom (23:22) ekipa trenera Mirka Mikića večeras je u revanš utakmici finala sa ekipom Izviđač odigrala 21:21 (10:9).

Borac je cijelim tokom susreta vodio, gosti su 15 minuta prije kraja došli do izjednačenja, ali tada su Milan Dakić i Đordje Ćelić svojim golovima odveli tim Borca na odstojanje i tada su svi mislili da je pitanje pobjednika riješeno.

Ipak, gosti iz Ljubuškog su na kraju uspjeli da dođu do izjednačenja ali ne i do potpunog preokreta, tako da je pehar ostao u rukama igrača Borca.

Razbranio se i Bojan Ljubišić koji je u 57. minutu dobio ovacije publike nakon što je mjesto ustupio Subotiću.

Svih 60 minuta Borac je imao veliku podršku sa tribina. "Lešinari" su glasno bodrili svoje pulene, a dvorana u kampusu bila je premalena da primi sve ljubitelje rukometa.

Pehar pobjednika Kupa BiH kapitenu "crveno-plavih" Đorđu Ćeliću, uručio je član Upravnog odbora RK Borac Goran Selak. Za Banjalučki klub ovo je sedma ukupna i druga uzastopna titula u najmasovnijem bh. rukometnom takmičenju.

 

 

 

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина