Čedo Pantić spreman za novi izazov

 • 08.12.2019.18:33

Najbolji balkanski kik bokser Čedo TDI Pantić spreman je za novi izazov na najvećoj regionalnoj organizaciji Megdan. Ispunjene tribine beogradske arene dočekaće meč Pantića i Ciprigana, rumunskog borca koji u ovoj borbi ima ulogu autsajdera. Pantić je spreman da se u potpunosti vrati u pobjednički kolosijek.

Osjećam se dobro, skidao sam previše kilograma na prošlom Megdana. Tada nisam uspio da povratim snagu, sada je to mnogo bolje – rekao je Pantić.

Njegov trener i osnivač KBS Hektor Predrag Stanković vjeruje u novi trijumf svog pulena. 

- Spremni smo kao i uvijek Ciprigana sam sada vidio prvi put, izgledao veoma impresivno što dalje implicira da će biti veoma zanimljiv meč, a mi uvijek idemo na pobjedu – rekao je Stanković.

Prvi čovjek Megdana Aleksa Balašević prezadovoljan je što će šesti event biti održan u najvećoj dvorani na Balkanu. Nema dileme da će tribine biti ispunjene, jer je prodaja karata išla iznad očekivanja. Prema njegovim riječima, možemo da očekujemo veoma zanimljive mečeve.

- Sve ide sjajno, kao mlijeko kako volim da kažem. Nije bilo nikakvih problema što se inače dešava. Ovo je najveći sportski događaj  u regionu, samim tim i borilački. Arena će biti puna što nas posebno raduje. Mnogo očekujemo od Čede, on je rastao sa Megdanom, a i mi sa njim. Njegovi mečevi su uvijek zanimljivi, on da radi šado boks sam u sobi to ne bi bilo dosadno – rekao je Balašević.

Meč Pantića i Ciprigana je četvrti po redu, a program počinje u 20 časova. Svakako da veliku pažnju javnost kao i uvijek privlači Vaso Psihopata Bakočević, a u Beograd je stigao i Ramazan Razakov, Dagestanac koji je ostao veliki dužnik Čedi Pantiću.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Narod priča

  Putujemo našom zemljom, obilazimo naša ognjišta koja čuvaju priče o našim djedovima i pradjedovima. Tražimo lica, ljude one neobično obične ljudske priče.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.