Nevjerovatno

Da li je ovo najluđi preokret u istoriji košarke? VIDEO

  • 11.10.2018. 17:36

Košarkaši Fuenlabrade napravili su nevjerovatan preokret protiv Bamberga u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.

Tim iz Španije gubio je sa osam poena na 48 sekundi do kraja i za tako kratak period uspjeli su da okrenu meč i slave u Njemačkoj.

Fuenlabrada je za kratko vrijeme uspjela da postigne 15 poena, a ono što je najluđe posljednja tri poena su došla poslije trojke uz zvuk sirene.

Jan O'Liri dao je nadu španskom sastavu na 47 sekundi do kraja, pošto je nakon njegovog koša van linije 6,75 razlika bila -5, 82:77. 

Fuanlabrada morala je da pravi faul, pa su na liniju za slobodna bacanja poslali Tajrisa Rajsa koji je pogodio jedno od dva, 83:77. U narednom napadu gostiju Tomas Beljas je pogodio uz faul i na 32 sekunde do kraja rezultat na semaforu bio je samo -3, 83:80. 

Rajs je na 26 sekundi do isteka igre pogodio slobodna bacanja, a Kristijan Ejenga je nekoliko sekundi kasnije ubacio trojku, 85:83. Uslijedila je penal završnica, a na dvije sekunde do kraja viđen je spektakularan pogodak za tri poena Fransiska Krusa. 

Pogledajte video

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска