Osvojila prvu VTA titulu

Danilović: Nadam se da ću igrati  kao Novak

  • 30.07.2018. 20:35

Mlada srpska teniserka Olga Danilović rekla je da još nije svjesna da je u 17. godini osvojila prvu VTA titulu i poručila da je spremna za pobjede na velikim turnirima i gren slemovima.

"Još nisam svesna uspeha. Nisam prespavala, nisam oka sklopila i nisam još svesna, mislim da će mi trebati par dana da shvatim šta se desilo. Nisam znala kako se zovem od adrenalina, ovo je stvarno divan osećaj", rekla je Danilovićeva na konferenciji za novinare u Starom dvoru, nakon prijema kod gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića.

Ona kaže da se u potpunosti posvetila narednim planovima i profesionalnim turnirima, kao i da se sprema za US Open, izrazivši nadu da će imati mnogo finala kao Novak Đoković, prenose beogradski mediji.

"Svaki igrač ima svoj stil, moj idol je Đoković, on je vrhunski igrač i osoba", zaključila je kćerka proslavljenog srpskog košarkaša Predraga Danilovića.

Danilovićeva će večeras zajedno sa zlatnim vaterpolistima Srbije izaći na balkon Skupštine grada Beograda.

Doček se organizuje nakon što su vaterpolisti Srbije u subotu, 28. jula, odbranili titulu evropskog prvaka pobjedom protiv Španije i nakon što je Danilovićeva juče osvojila prvu VTA titulu u karijeri pobjedom na turniru u Moskvi.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.