Najbolji srpski teniser

Đoković kreće po rekordnu titulu u Indijan Velsu

  • 06.03.2019. 12:55

Najbolji srpski teniser Novak Đoković napad na rekordnu šestu titulu na Mastersu u Indijan Velsu kreće iz drugog kola protiv kvalifikanta, odlučeno je žrebom.

Ukoliko uspješno prebrodi prvu prepreku mogao bi da se sastane sa kontroverznim Australijancem Nikom Kirjosem, od kojeg je izgubio oba dosadašnja susreta, a u istoj polovini žrijeba su još Hrvat Borna Ćorić, Austrijanac Dominik Tim, Grk Stefanos Cicipas, Aleksander Zverev iz Nemačke...

Tu je i Laslo Đere, dobitnik specijalne pozivnice, s tim da je na startu slobodan, dok u drugoj rundi čeka boljeg iz duela Ilja Ivaška - Gvido Andreoci, dok je u drugom dijelu kostura Dušan Lajović i za prvog rivala imaće Јapanca Tara Danijela, a pobjednika čeka Marin Čilić iz Hrvatske.

U toj polovini su još Rafael Nadal (Španija), Rodžer Federer (Švajcarska), Rusi Danil Medvedev i Karen Hačanov, Јapanac Kei Nišikori...

Srbija bi mogla da ima još dvojicu predstavnika u glavnom žrijebu ako Miomir Kecmanović i Filip Krajinović prebrode posljednje kolo kvalifikacija.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)