Promašili još nekoliko odličnih šansi

Dva gola Sadika, Partizan savladao Astanu

  • 03.10.2019. 18:42

Fudbaleri Partizana ostvarili su pobjedu u drugom kolu Lige Evrope. Beograđani su savladali Astanu na gostovanju sa 2:1, a domaći tim je dobro i prošao jer je Umar Sadik postigao još dva gola koja nisu priznata zbog nedozvoljene pozicije. Beograđani su promašili još nekoliko odličnih šansi.

Partizan je poveo u 29. minutu. Poslije kornera i nekoliko izblokiranih udaraca, lopta je došla do Sadika koji se lijepo snašao i savladao Nenada Erića.

Beogradski tim je bio puno bolji i konkretniji pa je u drugom dijelu iskoristio dobru priliku da preko kontranapada ugrozi gol rivala. Poslije pritiska Astane, srpski tim je izveo brzi kontranapad u 73.minutu. Natho je pronašao Sadika koji je sjajno pogodio za 2:0. Napadač “crno –bijelih” se mogao proslaviti jer je još dva puta zatresao mrežu rivala ali je bio u nedozvoljenoj poziciji.

Astana je u 85.minutu uspjela da smanji. Sigurjonson je sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca savladao Vladimira Stojkovića.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм