Spektakl na Monumentalu

Enco Perez na slavlju: Minut ćutanja za Boku, jer je umrla! VIDEO

  • 24.12.2018. 13:39

Fudbaleri i navijači River Plate proslavili su titulu šampiona Južne Amerike na krcatom stadionu „Monumental” u Buenos Ajresu.

Uz neizbježni vatromet, više od 60 hiljada gledalaca, pozdravljalo je svoje ljubimce, koji su se par časova prije vratili iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, gdje su na Svjetskom prvenstvu za klubove zauzeli treće mjesto.

Fudbaleri Rivera i trener Marselo Galjardo, izlazili su na teren jedan za drugim. U slavlju je pretjerao vezista Enco Perez, koji je preko razglasa zapevao „minut ćutanja za Boku, jer je umrla”, što je napravno dodatno „zapalilo” Monumental.

Fudbaleri Rivera, nakon 2:2 na Bombonjeri, pobijedili su Boku poslije produžetaka 3:1 u revanšu u Madridu i ostvarili najveći trijumf u istoriji čuvenog Superklasika.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм