Finale Kopa Libertadores

River odbio da igra u Madridu

  • 01.12.2018. 16:36

Fudbalski klub River Plejt odbio je da igra revanš finala Kopa Libertadores sa Bokom Juniors zbog odluke da se utakmica odigra u Španiji.

Druga utakmica velikog finala trebalo je da bude odigrana prošle subote, ali je odložena za dan kasnije poslije napada na autobus u kojem su bili fudbaleri Boke, među kojima je nekolicina povrijeđena. Međutim, meč nije odigran ni narednog dana, da bi zatim bila donesena da se on igra na stadionu "Santjago Bernabeu" u Madridu.

Argentinski klub ne želi da se utakmica odigra na stadionu Reala 9. decembra, pošto bi zbog toga najviše patili navijači koji su imali karte za revanš u Buenos Ajresu. Jedan od argumenata čelnika Rivera je i to da bi odigravanje revanša u prestonici Španije oduzelo takmičarski žar najvećem rivalstvu u južnoameričkom fudbalu.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм