FIFA tri puta više "udarila po džepu" Srbiju nego Džaku i Šaćirija

  • 25.06.2018. 19:27

Svjetska kuća fudbala (FIFA) kaznila je predsjednika FSS-a Slavišu Kokezu i selektora "orlova" Mladena Krstajića sa po 5.000 franaka i opomenula ih da će u slučaju sličnih prekršaja snositi mnogo teže posljedice.

Takođe, Fudbalski savez Srbije je kažnjen sa 54.000 franaka zbog poruka diskriminacije navijača i bacanja predmeta na teren tokom meča protiv Švajcarske, koji je odigran u petak u Kalinjingradu.

Podsetimo, Kokeza i Krstajić su se na tapetu FIFA našli zbog istupa u javnosti kada su komentarisali suđenje Feliksa Briha, te su isticali da je "njemački arbitar oštetio našu selekciju na tom meču", dok je selektor "orlova" spominjao da bi ga "poslao u Hag".

Napomenimo i to, Međunarodna fudbalska federacija je novčano kaznila i Granita Džaku i Đerdana Šačirija sa 10.000 franaka zbog skandalozne proslave gola.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм