Fudbaleri Crvene zvezde na pripremama u Turskoj, otputovao i Katai

  • 20.01.2021. 10:21

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Tursku, gdje će odraditi drugi dio priprema za prolećni dio sezone.

Trener Dejan Stanković na bazični dio poveo je 29 igrača, među kojima je i Aleksandar Katai kao što je najavljeno.

Zvezdina "desetka" je prethodnih mjeseci imala zdravstvenih problema, ali je sada dobila dozvolu da se polako vrati radu sa ekipom.

Kako se navodi na sajtu kluba, "crveno-bijeli" će u Antaliji ostati do 1. februara, a odigraće i četiri prijateljske utakmice - protiv Slaska (22. januar), Ufe (25. januar), Maribora (28. januar) i Šahtjora (31. januar).

Trener Dejan Stanković u Tursku je poveo 29 igrača: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Ričard Odada, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Aksel Bakajoko, Željko Gavrić, Srđan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Aleksandar Katai, Slavoljub Srnić, Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.