ABA liga

Igokea nadigrala Cibonu u Zagrebu

  • 06.12.2019. 19:07

Košarkaši Igokee pobijedili su Cibonu u Zagrebu u utakmici 10. kola regonalne ABA lige rezultatom 91:66, a ovo im je druga pobjeda u sezoni i tek prvi trijumf na gostujućem terenu.

Poslije početnog vođstva Igokee nakon koševa Gagića (3:0) domaći tim je prešao u vođstvo i u prvoj četvrtni kontrolisao je rezultat, a u jednom momentu vodio je i sa sedam poena viška (15:8), ali je Igokea do kraja ovog perioda uspjela da se približi na tri poena manjka (20:17).

Održavala je Cibona prednost u drugoj dionici do jedan minut i 51 sekund do kraja, a onda je uslijedila serija Aleksandrovčana od 7:0 za vođstvo od 39:38.

Mnogo bolje i agresivnije u odnosu na prvo poluvrijeme Aleksandrovčani su ušli u drugo poluvrijeme pa su nakon tri i po minute došli do sedam poena viška 48:41, ukupna serija Igokee u ovom trenutku iznosila je 16:3. Igokea je na tri i po minuta do kraja treće četvrtine imala 14 poena viška, a onda je nakon primljenog koša Von pogodio trojku za Igokeu za pus 15.

Sjajna treća četvrtina obezbijedila je Igokei mirnu završnicu i drugu pobjedu u sezoni

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм