Jesenji vicešampioni

KK Leotar krenuo sa pripremama za nastavak sezone

  • 18.01.2019. 19:54

Košarkaši "Leotara“, jesenji vicešampioni Srpske, nastavljaju svoj prvoligaški pohod na Premijer ligu BiH.

Tim je uveliko spreman a stigla su i pojačanja. U dresu Leotara zaigraće Amerikanac rodom iz Trebinja  Vasilije Šaraba, Miloš Stojanović iz Leskovca  a u klub se vratio i Aleksandar Tunguz, koji je polusezonu igrao u „Sutjesci“ iz Foče.

"Pa ovo mi je kuća, bio sam u Americi mnogo godina ali kuća je kuća. I kako se snalaziš: Sve je super", kaže Vasilije Šaraba, KK Leotar.

"Stigao sam ovdje u klub koji ima velike ambicije, svakako da nam je primarni cilj osvajanje te lige i ulazak u Premijer ligu", kaže Miloš Stojanović, KK Leotar.

"Ja sam ovdje inače novi stari igrač ekipa je odlična, dobra je atmosfera. Ambicija je ulazak u Premijer ligu", kaže Aleksandar Tunguz, KK Leotar.

Trener Leotara Dražen Šegrt je rekao je da se radi o igračima koji su prijeko potrebni zato što je raširen roster. Prvi rival „Leotaru“ u nastavku Prvenstva Republike Srpske je ekipa „Prijedora“, a nakon toga očekuje ih i finale Kupa Srpske protiv ekipe iz  Mrkonjić Grada.

Prvih pet – šest kola će biti jako teško, idemo Prijedoru, idemo Foči, Sokocu, Bijeljini. Ovdje dočekujemo dvije ekipe od kojih smo doživjeli poraz u prvom dijelu prvenstva to je bijeljinski Radnik i banjalučki borac. Ono što mogu da poručim ljudima je da dođu da nas podrže a mi ćemo se boriti", kaže Dražen Šegrt, trener KK Leotar.

"Jedini smo predstavnik u Hercegovini, ozbiljno se radi, KK Leotar je jednom riječju i Gacko i Bileća i Trebinje tako da očekujemo da ćemo u narednom periodu ostvariti ni što smo zacrtali na početku", kaže predsjednik kluba, Aleksandar Vujić.

Trebinjski prvoligaš polusezonu je završio na drugom mjestu na tabeli, sa devet pobjeda iz 11 utakmica, a iza banjalučkog „Borca“ koji ima pobjedu više. Svi u klubu u glas poručuju da im je cilj najelitnije takmičenje u BiH.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм