Koliko će Murinjo naplatiti otkaz u Totenhemu

  • 19.04.2021. 22:50

Totenhemov vlasnik Daniel Levi u poendjeljak je smijenio Žozea Murinja sa mjesta prvog trenera tima.

Sparse će do kraja sezone voditi pomoćni treneri Rajan Mejson i Kris Pauel.

Murinjo je otkaz dobio nakon 17 mjeseci u Totenhemu, s kojim nije ostvario očekivane rezultate. Sparsi se nisu uspjeli kvalifikovati u Ligu šampiona, u Ligi Evrope su senzacionalno ispali od Dinama, a trenutno su na sedmom mjestu Premijeršipa.

Murinjo je u ponedjeljak pozvan na sastanak u klub na kojem mu je saopšteno da više ne vodi ekipu. "Daily Mail" piše da će Portugalac dobiti 23 miliona otpremnine, znatno manje nego što je mogao dobiti, zbog slabih rezultata.

Murinjo je zarađivao 12 miliona evra po sezoni, a bonusi i visina otpremnine zavisili su mu od rezultata koje nije ostvario. Prema ugovoru koji je imao do ljeta 2023. godine, Sparsi će ga nastaviti plaćati sve dok ne nađe novi angažman.

Totenhem u međuvremenu kreće u potragu za novim trenerom, a Levi bi najviše želio Lajpcigovog trenera Džulijana Nagelsmana, kojeg Nijemci neće pustiti bez 20 miliona evra odštete.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.