Zaražen koronom

Legenda Rome na kiseoniku, ali se osjeća bolje

  • 11.04.2021. 09:44

U petak je svijet obišla vijest da je legendarni italijanski fudbaler Danijele De Rosi hospitalizovan zbog komplikacija koje je izazvala infekcija koronavirusa te i da je odmah priključen na kiseonik.

Na svu sreću, za legendu Rome stvari se odvijaju dobro. Objavljena je fotografija iz bolnice na kojoj se vidi da je De Rosi uprkos svemu jako dobro raspoložen.

Novinar italijanskog "Sky" Anđelo Manđante objavio je De Rosijevu sliku iz bolničkog kreveta, na kojoj se ispod maske vidi osmijeh osvajača Svjetskog prvenstva sa Italijom.

Legendarni as Rome koji je 117 puta igrao za reprezentaciju Italije bio je pozitivan na testu tokom kvalifikacionih utakmica za Svjetsko prvenstvo, a zaraženo je još nekoliko članova stručnog štaba.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)