Serija A

De Rosi počinje trenersku karijeru u reprezentaciji Italije

  • 18.03.2021. 16:57

Bivši italijanski fudbaler Danijele de Rosi potpisao je danas sa Fudbalskim savezom Italije ugovor prema kojem će postati dio stručnog štaba reprezentacije te zemlje.

De Rosi će svoju trenersku karijeru početi narednog vikenda, kada je zakazano okupljanje reprezentacije u italijanskom mjestu Kovercijanu.

"Ponosan sam što sam započeo ovu novu karijeru sa nacionalnim timom i zahvaljujem predsjedniku saveza i selektoru Manćiniju na povjerenju i na prilici. Biće emotivno vratiti se u Kovercijano, što za mene znači povratak kući i ponovni susret sa toliko bivših saigrača i prijatelja, kako u stručnom štabu tako i u ekipi, i jedva čekam da počnem", rekao je 37-godišnji De Rosi.

De Rosi je za Italiju odigrao 117 utakmica, a 2006. godine sa reprezentacijom je osvojio titulu Svetskog prvaka. "Radiću sa entuzijazmom, znajući da sam tek na početku i da moram još toliko toga da naučim, ali nadam se da ću moći i pružiti pomoć selekciji", dodao je on.

Тагови:
  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 00:40 Ноћни програм

    Ноћни програм