Napustio fudbal

Legendarni fudbaler Adrijano snima film

  • 21.12.2018. 22:53

Nekada najtalentovaniji fudbaler svijeta Brazilac Adrijano Lijete Ribeiro snimiće dokumentarni film o svom životu, prenosi Gazeta delo Sport.

Bivši golgeter Intera, Parme, Fiorentine i Rome odlučio je definitivno da stavi tačku na igračku karijeru, protkanu brojnim povredama i problemima, i okrene se filmskoj industriji. 

Dokumentarac o Adrijanu, koji je ranije bio viđen u društvu mafije, trebalo bi da bude emitovan 2020. godine. To je samo početak novog poglavlja jer u sklopu dogovora Brazilac će dobiti i jednu od glavnih uloga u drugoj komediji.

Adrijano zbog problema sa alkoholom i depresijom nije iskoristio ogroman potencijal, najsvetlije trenutke doživeo je u Interu u kome je postigao 73 gola i osvojio četiri Skudeta i dva Kupa Italije. 

Za reprezentaciju Brazila dao je 27 golova na 47 utakmica, uz trofeje šampiona Južne Amerike i Kupa konfederacija.

Тагови:
  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина