Ljekari se bore

Legendarni MMA borac Dušan Džakić u opasnosti da izgubi oko

  • 15.11.2019. 12:30

Legendarni MMA borac Dušan Džakić  hitno je operisan i ljekari se bore da mu sačuvaju oko.

Poznato je još od ranije da Džakić ima ozbiljnih problema sa okom.

Tokom svoje uspješne karijere doživio je tešku povredu, pa mu je zbog toga ugrađen silikon u oko, koji mu je pomagao da bolje funkcioniše, ali se nažalost stanje pogoršalo, pa je Džakić morao na operacioni sto.

Obavljena je prva operacija, ali ona najbitnija, od koje mu zavisi vid, je za sedam dana.

"Bogu hvala na svemu. Sada je došlo do toga da se vodi borba da se oko uopšte i sačuva, ali kažem opet Bogu hvala na svemu. Danas je bila prva operacija, hirurg je dao sve od sebe, za sedam dana je sljedeća, ona presudna, gdje će tim ljekara i hirurg probati da sačuvaju vid."

Svestan je Džakić da je dobrim dijelom i sam kriv za to što mu se desilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bogu hvala na svemu. Sada je doslo do toga da se vodi borba da se oko uopste i sacuva, ali kazem opet Bogu hvala na svemu. Danas je bila prva operacija , hirurg je dao sve od sebe, za sedam dana je sledeca, ona presudna, gde ce tim lekara i hirurg probati da sacuvaju vid. Ne ljutim se, nisam besan, nisam tuzan. Prihvatam posledice mnogih losih stvari koje sam radio, pricao ili mislio, ova je prouzrokovana cestim razmisljanjem da odradim nekad jos samo jednu borbu. Umesto opomene, dobio sam ovu kaznu oko tih misli, pre nekoliko dana i smireno je prihvatam. Tako je trebalo biti, i prihvatam sve u zivotu sto mi se desi. Zao mi je sto sam psovao, nipodastavao neke protivnike, bio gord zbog velikog uspeha u sportu i poznate bogate karijere, zao mi je. Drago mi je sto otkrivam Pravoslavlje, sto se polako bavim vrtlarstvom i sto organizujem humanitarne akcije. Nadam se da cu ipak proci dobro na ove dve hirurske intervencije, ali kako god da bude, zahvala sam za sve. Tesko mi je da koristim telefon pa ne zamerite ako se ne javljam i ne pisem, uskoro cu opet nadam se. Mir sa nama ☦️

A post shared by Dusan Dzakic (@dusan____dzakic) on Nov 14, 2019 at 5:04am PST

"Ne ljutim se, nisam bijesan, nisam tužan. Prihvatam posljedice mnogih loših stvari koje sam radio, pričao ili mislio, ova je prouzrokovana čestim razmisljanjem da odradim nekad još samo jednu borbu. Umjesto opomene, dobio sam ovu kaznu oko tih misli, pre nekoliko dana i smireno je prihvatam. Tako je trebalo biti, i prihvatam sve u životu sto mi se desi. Žao mi je sto sam psovao, nipodaštavao neke protivnike, bio gord zbog velikog uspeha u sportu i poznate bogate karijere, žao mi je. Drago mi je što otkrivam pravoslavlje, što se polako bavim vrtlarstvom i što organizujem humanitarne akcije. Nadam se da cu ipak proći dobro na ove dve hirurske intervencije, ali kako god da bude, zahvalan sam za sve.Teško mi je da koristim telefon pa ne zamerite ako se ne javljam i ne pišem, uskoro ću opet nadam se. Mir sa nama", napisao je Džakić na svom Instagram nalogu.

Pročitajte još:

Iz bolnice naručio ubistvo advokata

Državljanin BiH poginuo u Crnoj Gori

Prošao kroz crveno, pa drugo auto zakucao u kiosk

Policija privela i saslušala više lica zbog ubistva Damira Ostojića

Sin ministra krao lovačke pse, pa ih prodavao širom BiH i Srbije

Muž zaklao ženu, pa pokušao i sebi da prereže vrat

Potukli se nastavnici na parkingu škole

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.