Rastanak nakon pet godina

Mandarić napušta Olimpiju

  • 18.04.2020. 11:13

Posljednjih mjeseci bilo je dosta priče o odlasku Milana Mandarića iz ljubljanske Olimpije, a iskusni biznismen potvrdio je da više neće obavljati uloge predsjednika i vlasnika kluba.

Čini se da je pandemija virusa korona bila kap koja je prelila čašu, a Mandarića je poprilično razljutilo to što igrači nisu pristali na smanjenje plata. Upravo zato, čini se da je rastanak bio jedino rješenje. 

"Već sam se spakovao do pola. Vrijeme je da se pozdravimo. U novoj sezoni sigurno neću biti vlasnik, ni predsjednik Olimpije, to je sigurno. Neki igrači od kojih se očekivalo mnogo više razočarali su me. Pokazali su se kao sebičnjaci ili su bili jako tihi i čekali praktično posljednji trenutak da vide kako će stvari da se odvijaju. Očekivao sam malo više solidarnosti i poštovanja. To su mahom igrači koje sam doveo iz drugih sredina gdje su mjesečno zarađivali po nekoliko stotina evra", rekao je Mandarić za slovenački "Dnevnik". 

Ipak, obećao je da će učiniti sve da Olimpiji ostane nešto novca po završetku sezone, a nije veliki optimista kada je dolazak novih vlasnika u pitanju. 

"I dalje nisam potpuno očajan po pitanju nalaženja novog investitora, mada sam sve više pesimističan. Svi zainteresovani su dobrodošli. U nedostatku istih, svi znamo šta to znači za klub. Ako Olimpija zavisi samo od Milana Mandarića, onda to ništa ne valja. Iscrpio sam energiju, želju i potrošio suviše novca na fudbal. Uradiću sve kako bih obezbijedio novac da se završi takmičenje. Mnogo toga zavisi od različitih okolnosti, ali na njih nemam mnogo uticaja", zaključio je Mandarić. 
 

Тагови:
  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.