Aleksandrovčani u Ljubljani

Prva meč lopta za Igokeu

  • 10.02.2019. 19:41

Prvu meč loptu u borbi za opstanak imaće sutra košarkaši Igokee. Ekipa Dragana Nikolića otputovala je u Ljubljanu svjesna činjenice da pobjeda rješava gotovo sve brige o nastupu Igokee u ABA ligi naredne sezone. Aleksandrovčani bi eventulanom pobjedom ostavili slovenačke klubove dva koraka iza. 

"Obje ekipe ući će u utakmicu sa velikom energijom. Olimpija je domaćin, ali u ovoj ligi to nije neka prednost. Iskusniji smo i radimo u miru duži period, tako da smo dobro spremili utakmicu," rekao je Dragan Nikolić, trener KK Igokea.  

Igokea je prvi meč dobila sa 10 poena razlike, ali Nikolić poručuje da ne razmišlja o razlici i zalihi koju nose iz Laktaša. Olimpija ove sezone nastupa u tri takmičenja i lošiji rezultat u ABA ligi sigurno je danak gustog rasporeda. I Ljubljančani ulaze u utakmicu veoma motivisani, a u Igokei znaju odakle prijeti najveća opasnost.

"Upadaju mi u oko dva-tri igrača. Zna se ko šta može i gdje su jaki. Probaćemo da odreagujemo individualno i to je plan naše igre," dodao je Nikolić. 

Posljednje pojačanje Olimpije je Nenad Miljenović iza kojeg je veoma težak period u karijeri. Dobra vijest za trenera Nikolića je povratak mladog Dalibora Ilića. Utakmica u Ljubljani igra se sutra od 18 časova.
 

Тагови:
  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.