Britanski teniser

Marej o povredi: Frustriran sam, pozitivno je što nije ništa ozbiljno

  • 26.04.2021. 19:36

Britanski teniser Endi Marej govorio je o svojoj povredi, koja nije kako kaže toliko ozbiljna, ali mnogo frustrira.

Nekadašnji svjetski broj jedan prije tri godine imao je velikih problema sa kuka, na kraju je bio prinuđen na operaciju, a po povratku na teren zadesio ga je novi problem.

Pred početak Australijan opena ustanovljeno je da je pozitivan na virus korona, a u Majamiju je zaradio povredu prepona.

- Frustriran sam. Bio je to težak period. Kreni-stani... Ali, pozitivno je to što nije ništa ozbiljno. Moram stalno da vježbam i ne odgovaraju mi ove iznuđene pauze - izjavio je Marej za AP.

Potom je govorio o tome koliko mu je bitno da dobro trenira kako bi bio spreman za povratak na teren.

- To je bio problem u decembru i zato mislim da je dobro što sam u prethodnih nekoliko mjeseci trenirao po šest dana nedjeljno, svake sedmice. Na kraju je moja igra postala mnogo bolja. Glavna stvar je da mogu da budem konstantno u trenungu, a tek onda da mogu da igram mečeve u kontinuitetu. Koliko će ih biti, to ne mogu da znam - zaključio je britanski teniser.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм