Svjetsko prvenstvo

Maskerano: Spremni smo da popijemo vaš otrov

  • 22.06.2018. 11:34

Argentinski fudbaleri Havijer Maskerano i Serhio Aguero poručili su da su spremni za kritike javnosti zbog debakla od Hrvatske (0:3) na Mundijalu u Rusiji.

Argentina za prolaz dalje ima samo teoriju, odnosno zavisi od drugih rezultata u D grupi u kojoj su još Island i Nigerija, jer ima samo jedan bod.

"Spremni smo da popijemo vaš otrov", izjavio je Maskerano argentinskim novinarima u Nižnjem Novgorodu poslije očajne igre.

Maskerano ističe da nada još uvijek postoji i da će se boriti za osminu finala Svjetskog prvenstva.

"Svjesni smo da smo u veoma teškoj situaciji. Nije još sve izgubljeno, imamo šanse. Ali nama nije problem drugi, već samo Argentina", dodao je fudbaler kineskog Hebeija.

Pred novinare je stao još samo Aguero i to jako kratko odgovorivši na reči selektora Horhea Sampaolija da se igrači nisu prilagodili taktici.

"Sampaoli može da priča šta hoće", iznenadio je sve napadač Mančester Sitija koji je bio zamijenjen u 54. minutu i to tako što nije pipnuo loptu u drugom poluvremenu.

Argentina se u posljednjem kolu sastaje sa Nigerijom, ali moraće da osluškuje vijesti sa utakmica Islanda protiv afričke selekcije i bezbrižne Hrvatske.

 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм