Masters u Londonu će se igrati u predviđenom terminu, ali bez publike

  • 01.11.2020. 15:25

Završni ATP turnir u godini odigraće se 15. do 22. novembra u Londonu bez prisustva publike, a pripreme se nastavljaju po planu, saopštili su danas organizatori.

Premijer Velike Britanije Boris Džonson je rekao da će restriktivne mjere početi u četvrtak i trajati najmanje do 2. decembra, kako bi se obuzdalo širenje korona virusa, nakon što je broj oboljelih od početka pandemije prešao milion, javlja Rojters.

Završni ATP turnir će se odigrati u O2 Areni u Londonu, prije nego što se preseli u Torino, koji će biti domaćin narednih pet godina.

"Nastavićemo da radimo u koordinaciji sa vlastima, na nacionalnom i lokalnom nivou, kako bismo osigurali bezbjednost svih učesnika", navodi se u saopštenju ATP organizacije.

Svjetski broj jedan Novak Ðoković i Rafael Nadal će učestvovati na završnom ATP turniru, posljednjem u godini.

Titulu brani Stefanos Cicipas, a mjesto među osmoricom najboljih su još obezbijedili Dominik Tim, Aleksandar Zverev i Danil Medvedev.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.