Memorijalni turnir

"Montaža DM" pobjednik Prvog memorijalnog turnira "Stojan Tomić Čupo"

  • 25.06.2018. 08:31

Ekipa "Montaža DM" iz Broda pobjednik je Prvog memorijalnog turnira u malom fudbalu "Stojan Tomić Čupo", koji je održan u znak sjećanja na ovog bivšeg fudbalera "Modriče" i "Borca".

Nakon boljeg izvođenja penala u finalnoj utakmici ekipa "Montaža DM" savladala je "Servis AMD" iz Modriče. 

Treće mjesto osvojila je ekipa "Miloševac" iz istoimenog mjesta kod Modriče. 

Najbolji igrač turnira je Nemanja Preradović iz pobjedničke ekipe, a najbolji golman Radislav Zelinac. 

Na dvodnevnom turniru "Stojan Tomić Čupo", koji je održan na sportskom poligonu u Mjesnoj zajednici "Modriča četiri", učestvovale su 22 ekipe iz Dervente, Šamca, Doboja, Gradiške, Gračanice i grada domaćina. 

Turnir su organizovali saigrači i prijatelji Stojana Tomića (22) koji je tragično preminuo na utakmici 19. juna 2013. godine u Derventi. 

U ime organizatora, Goran Lukić rekao je da je turnir dokaz da njegovi drugovi i nakon pet godina nisu zaboravili Tomića. 

"Turnir je podržala opština Modriča, kao i veliki broj sponzora", rekao je Srni Lukić. 

Organizatori su na zatvaranju turnira izrazili očekivanje da će Memorijalni turnir "Stojan Tomić Čupo" postati tradicionalna sportska manifestacija.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм