Generalni sponzor

NLB će izraditi kolica po mjeri za dvojicu sportista

  • 10.12.2018. 08:51

NLB Grupa sa ponosom već 11 godina sarađuje sa međunarodnom košarkaškom ligom u kolicima NLB Wheel. Čast je i zadovoljstvo što je NLB od 2008. godine i generalni sponzor ovog regionalnog takmičenja.

U subotu, 08.12.2018. godine, u Banjoj Luci je odigrano drugo kolo NLB Wheel lige i tom prilikom su Predsjednik Uprave NLB Banke a.d. Banja Luka, gospodin Radovan Bajić, i član Uprave, gospodin Dragan Injac, izvlačili su sportiste za koje će NLB po mjeri izraditi kolica za košarku. Dobitnici kolica su Igor Ignjatović iz KKI Vrbas Banja Luka i Sabid Karupović iz KIK Sana.

Pored učešća NLB Grupe, NLB Banka a.d. Banja Luka već godinama podržava rad KKI Vrbas Banja Luka kroz donacije i sponzorstva takmičenja. Pružajući podršku za bavljenje sportom i kvalitetniji život osoba sa invaliditetom, NLB pokazuje zajednici da je tu za sve što dolazi.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?