Liga šampiona

UŽIVO: Levandovski uduplao prednost Bajerna

  • 18.09.2019. 20:27

Fudbaleri Crvene zvezde igraju na "Alijanc areni" u Minhenu protiv Bajerna, u okviru meča prvog kola Grupe B Lige šampiona.

Nakon pola sata nema golova. Dobru priliku za Bajern propustio je Kutinjo kada je šutirao iz polu-voleja, ali je lopta prozujala tik iznad prečke Milana Borjana.

Prvak Srbije spremio je posebnu garnituru dresova za utakmice u elitnom evropskom takmičenju, a po prvi put će koristiti rezervnu opciju.

Riječ je o dresu teget boje sa krivudavim crveno-bijelim linijama preko grudi koje prolaze ispod grba Crvene zvezde. Ovaj dizajn opreme naišao je na oduševljenje kod navijača crveno-bijelih, a po prvi put će u Minhenu na djelu moći da vide svoje miljenike u njoj.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Žander - Kanjas, Jovančić - Garsija, Marin, La Para - Pavkov. Trener: Vladan Milojević

BAJERN: Nojer - Kimih, Zile, Pavar, Ernandez - Toliso, Tijago - Koman, Kutinjo, Perišić - Levandovski. Trener: Niko Kovač

🌟SASTAV🌟

Na klupi su: Popović, Pankov, Babić, Vulić, Petrović, Vukanović, Boaći.

🔴⚪️#fkcz #ucl #FCBFKCZ pic.twitter.com/10cH9fPiHW

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)