Spektakl u Banjaluci

Odbojkašice Srbije i Bugarske odmjeriće snage u "Boriku"

  • 05.07.2018. 20:08

Banjalučka dvorana Borik biće domaćin najboljim odbojkašicama Srbije i Bugarske. Ove selekcije odigraće pripremni meč u jeku priprema za Svjetsko prvenstvo u Japanu. Tako će ljubitelji odbojke imati priliku da gledaju najbolje svjestke odbojkašice, nakon što su u Boriku igrali košarkaši, košarkašice i rukometašice. 

Zahvaljujući naporima ministartsva porodice, omladine i sport Srpske, Odbojkaških saveza Srbije i Srpske te svrsrdne podrške predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, Banja Luka će 7. septembra biti u znaku odbojke.

"Reprezentacije Srbije i Bugarske dolaze 5. septembra u Banjaluku, imaju dva dana priprema a utakmica je dva dana kasnije, u 18 sati, na veliku radost građana Banjaluke i regiona," rekao je pomoćnik ministra porodice omladine i sporta Dragan Jaćimović.

Boje Srbije braniće i djevojke iz Brčkog i Gacka, Brankica Mihajlović i Tijana Bošković. Kao lideri ove generacije srpskih odbojkašica povešće svoje saigračice pred ispunjene tribine Borika i sigurno će emocije biti pojačane.

Predsjednik OSRS Milutin Popović nije skrivao zadovoljstvo zbog organizacije ovog događaja.

Moram reći da se dugo pripremamo za ovaj događaj. Razovaralo se dvije godine kako bi došli do termina. Postoji i uvertira utakmici, a to su pripreme reprezentacije u Palama koje će trajati 20 dana," rekao je Popović.

Srbija je nedavno završila nastup u Ligi nacija, a krajem septembra počinje Svjetsko prvenstvo u Japanu, gdje će izabranice Dejana Terzića kidisati na medalju.  

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм