Tokijo 2020

Olimpijske igre bez gledalaca? Šta očekuje ljubitelje sporta na ljeto

  • 02.03.2020. 14:34

Ljetnje Olimpijske igre 2020. godine u Tokiju može biti održana bez gledalaca zbog situacije sa virusom korona, piše britanski tabloid Dejli mejl.

Prema informacijama britanskog lista, razmatra se opcija da Olimpijada bude pokazana samo na televiziji. Ovakva odluka će zadovoljiti televizijske operatere i razmatra se kao alternativa otkazivanju sportske manifestacije ili njegovom odlaganju.

Ranije je zamjenik generalnog direktora organizacionog komiteta Olimpijskih igara Kacura Eno izjavio da neće biti nikakvih promjena u održavanju Olimpijade zbog virusa korona. Igre će biti održane od 24. jula do 9. avgusta.

Do sada je u Јapanu zabilježeno 961 slučaj zaraze virusom korona, dok je od njega 12 osoba umrlo.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.