"Zvezda" sedam puta tresla mrežu

Omer Joldić “ludio” pored aut linije: Debakl Željezničara u polufinalu Kupa prijateljstva

  • 05.06.2021. 14:28

Mladi igrači Željezničara (do 18 godina) doživjeli su pravi debakl u polufinalu Kupa prijateljstva na Zlatiboru, gdje je od njih sa nevjerovatno visokih 7:0 bolja bila Crvena zvezda.

Plavi su do polufinala stigli bez pobjede pošto su u četvrtfinale stigli remijem protiv Titograda, a onda su na penale savladali Vojvodinu.

Danas je Zvezda bila nemilosrdna i čak sedam puta tresla mrežu 204 cm viskokog golmana Mirnesa Šite za potpuni debakl Želje.

Uplašeno su Plavi ušli u utakmicu, a prekasno su se oslobudili straha u drugom dijelu, kada su konačno počeli igrati i stvarati šanse, ali ne ih i iskorištavati.

Pravili su veliki broj grešaka koje je Zvezda koristila, dok je trener Omer Joldić "ludio" kraj aut-linije.

Strijelci za Zvezdu bili su Knežević (2X), Kahvić (2X), Stojanović, Bošković i Brajić.

Zvezda će u velikom finalu igrati protiv zagrebačkog Dinama, koji je jutros u prvom polufinalu sa 1:0 bio bolji od Spartaka.

 

scsport.ba

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм