ABA Superkup

Partizan protiv Budućnosti, Zvezda na Cedevitu

  • 22.09.2018. 11:26

Prvo polufinale Superkupa ABA lige na programu je od 18 časova između Partizana i Budućnosti. 

Biće to duel Nenada Čanka i Aleksandra Džikića koji su sarađivali na klupi crno bijelih. P

artizan će imati podršku publike u Laktašima koja poslovično pravi domaćinski ambijent kao što je to bilo protiv Mornara. Tokom cijelog Superkupa Čanak ne može da računa na iskusne Novicu Veličkovića i Bandžu Sija, dok na drugoj strani nema Edvina Džeksona. 

Džikić, uprkos pobjedi, nije bio zadovoljan izdanjem svojih izabranika protiv Igokee, naročito što se tiče zalaganja u odbrani. 

Crvena zvezda je pobjedom protiv Olimpije izborila polufinale Superkupa u kojem se večeras od 20 časova i 30 minuta sastaje sa Cedevitom. 

I jedni i drugi su juče preskočili prve prepreke tako da nas u Laktašima očekuje odlična takmičarska utakmica. Tako je publika dobila priliku da na djelu vidi četiri najbolje ekipe regiona koje će biti favoriti za plasman u plej of ABA lige.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм