Kiki Bertens

Rolan Garos: Teniserku iznosili s terena u invalidskim kolicima, a rivalka je psovala

  • 30.09.2020. 17:07

Mučne scene viđene su na Rolan Garosu poslije maratonskog meča između Kiki Bertens i Sare Erani, koji je trajao tri sata i 11 minuta. Bertens je na kraju slavila sa 9:7 u odlučujućem setu, a po završetku meča potpuno je izgubila energiju i morala je da bude iznesena sa terena u invalidskim kolicima.

Organizatori su nakon meča morali da donesu invalidska kolica, ne bi li Holanđanku sproveli do svlačionice, pošto nije bila u stanju da hoda.

Kada joj je u jednom momentu prišla djevojka koja je htjela da joj pomogne, koja joj je nosila rekete, Bertens je počela da vrišti od bolova.

Ona je tokom meča doživjela povredu, imala je i povredu noge, kao i desne ruke.

Njena rivalka, Italijanka Sara Erani, nije sportski podnijela poraz. Tokom meča je ismijavala rivalku i otpuživala je da je lažirala povredu, a kada je duel završen opsovala je u njenom pravcu i brzo otišla u svlačionicu.

Nakon toga viđene su dramatične scene kako Bertens u bolovima iznose sa terena i nema sumnje da će Eranijeva, kada joj se glava ohladi, shvatiti koliko je pogriješila zbog svog ponašanja.

Holanđanka će, ukoliko bude u stanju da se oporavi, u trećem kolu igrati protiv Katerine Sinijakove.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.