Protivnik Olimpijakos

Rukometaši Borca krenuli za Atinu: Košarkaški kviz za Vladimira Brankovića

  • 30.08.2019. 11:22

Rukometaši banjalučkog Borca, rano jutros, zaputili su se u Atinu na megdan ekipi Olimpijakosa.

Nakon 45 minutnog leta do Beograda, "crveno plavi" tabor trenuto na aerodromu Nikola Tesla čeka let za Atinu. 

Vrijeme do polaska za grčku prestonicu krati se na raznolike načine. S obzirom na skori početak svjetskog prvenstva u košarci i činjenicu da je baš u Atini srpska košarka ostvarila neke velike rezultate u svojoj istoriji,  naša ekipa ponudila je direktoru kluba, Vladimiru Brankoviću, da ukoliko tačno odgovori na tri košarkaška pitanja, prepusti nama da izmirimo ceh za jurtarnju kafu.

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.