Liga šampiona

Šaćiri: Zvezda nije baš kvalitetna!

  • 04.11.2018. 13:54

Fudbaler Liverpula Đerdan Šaćiri dao je svoje mišljenje o meču četvrtog kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde koji se igra u utorak na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Liverpul je rutinski savladao Zvezdu na Enfildu, a sada ih očekuje revanš na "Marakani" u Beogradu.

Švajcarski fudbaler porijeklom sa Kosova i Metohije ocjenio je da meč protiv "crveno-bijelih" neće biti težak za njegovu ekipu.

"Mislim da Zvezda nije baš najkvalitetniji protivnik, da budem iskren. Ne brinem se za meč u Beogradu", rekao je Šaćiri, a prenijeli britanski mediji.

Šaćiri je otvoreno rekao da osjeća pripadnost Albaniji, zemlji koja je u "zategnutim" odnosima sa Srbijom. Ipak, fudbaler Liverpula misli da je to sve u prošlosti.

On je, pred meč sa Srbijom na Mundijalu u Rusiji, pokazao zastavu Kosova na svojim kopačkama, a zatim je gol koji je postigao za Švajcarsku proslavio dvoglavim orlom, albanskim simbolom.

"Sve što se desilo na Svjetskom prvenstvu je za mene prošlost i ovo će biti samo jedna fudbalska utakmica za mene. Fudbal je fudbal, a politika je politika. Idem tamo kako bih igrao fudbal i neću raditi ništa drugo", jasan je Šaćiri.

Zvezda dočekuje Liverpul u utorak od 18.55.

  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.