Serija A

Sandro ostaje u Јuventusu do 2023.

  • 07.12.2018. 13:56

Defanzivac Јuventusa Aleks Sandro postigao je sporazum sa čelnicima prvaka Italije oko potpisa novog ugovora.

Večeras se igra Derbi Italije u kojem je Јuventus apsolutni favorit. Kvota na keca je 1,63, a na dvojku čak 5,90.

Kako prenose mediji u Italiji, Sandro, koji je imao nekoliko atraktivnih ponuda, prije svih od Reala, PSŽ-a i Mančester junajteda, riješio je da ostane u Torinu do ljeta 2023.

Pregovori dvije strane trajali su nekoliko mjeseci. Tokom tog perioda, u Јuventusu su ozbiljno razmatrali mogućnost da angažuju lijevog beka Reala Marsela, ali su na kraju odustali.

Očekuje se da Јuvantus u najskorije vrijeme objavi da je dogovor sa Brazilcem postignut.

Sandro je u Јuventus stigao 2015. godine iz Porta, a od tada je zabilježio 132 nastupa za "bjanko-nere" postigavši ukupno devet golova.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.