Evropsko prvenstvo

Srbija protiv Ukrajine za polufinale

  • 24.09.2019. 16:48

Odbojkaška reprezentacija Srbije u četvrtfinalu Evropskog šampionata igra sa selekcijom Ukrajine. Meč je na programu od 20.30 časova.

Selekcija koju sa klupe predvodi novi selektor Slobodan Kovač na šampionatu igra dominantno i u svih šest mečeva zabilježila je ubjedljive pobjede, računajući i onu protiv Češke u osmini finala.

Sigurno da "orlovi" i u ovaj duel ulaze kao veliki favoriti, iako treba imati na umu da je selekcija Ukrajine u prethodnoj rundi napravila veliko iznenađenje eliminisavši domaćina Belgiju.

Poznati su i prvi polufinalisti šampionata, a to su reprezentacije Slovenije i Poljske. Slovenci su priredili prvorazredno iznenađenje skinuvši skalp aktuelnom prvaku Evrope Rusiji (3:1), dok je Poljska bila bolja od Njemačke (3:0).
 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм