Suarez reagovao na dolazak Aguera u Barselonu

  • 01.06.2021. 21:15

Napadač Atletiko Madrida Luis Suarez ljetos je napustio Kamp Nou, a Barselona je sezonu poslije dovela Serhija Aguera kao njegovu zamjenu, uprkos što se to kosi s klupskom politikom. Naime, 33-godišnji Aguero je dobio dvogodišnji ugovor, a sezonu prije Suarez je "otjeran" jer nije želio potpisati ponuđeni ugovor na još samo jednu godinu.

Suarez se potom skrasio na Vanda Metropolitanu, a bio je jedan od heroja sjajne sezone Atletika Madrida u kojoj su Jorgandžije na kraju došle i do naslova prvaka Španije, tik ispred nosa gradskom rivalu Realu. Sjajni Urugvajac je na 38 odigranih utakmica u prvenstvu postigao 21 gol uz tri asistencije.

- Upoznati najbolje je uvijek ozbiljan izazov. Kun odavno igra na najvišem nivou i dao je važan doprinos svim ekipama u kojima je bio. Biće mu sjajno da igra sa najboljim na svijetu. On je prijatelji sa Mesijem. Vidio sam Serhija na roštilju kod Lea. Vrlo sam sretan zbog njega i zbog Barcelone koja je dobila takvog napadača. Aguero je sjajan igrač - komentar je Suareza na dolazak Aguera u Barcelonu.

Aguero je proveo deset godina u Mančester sitiju, a zanimljivo da se za Englesku otisnuo iz Atletiko Madrida, tima čije boje trenutno brani Luis Suarez s kojim su ga fudbalski sladokusci često upoređivali.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм