Kecman za ATV

Superkup će biti početno upoznavanje sa svim ekipama

  • 20.09.2018. 18:01

Košarkaši Partizana i Mornara otvaraju Superkup ABA lige. O ciljevima Partizana za ATV je govorio Dušan Kecman, jedan od najboljih igrača ovog tima, a sada tim menadžer crno-bijelih.

"Sve ekipe su u završnoj fazi priprema, jer sljedeći vikend počinje takmičenje u ABA ligi. Superkup će biti na neki način prvo, početno upoznavanje sa svim ekipama, da znamo ko šta može. Sigurno da to nije prava forma kojoj svi težimo, ali da vidimo u odnosu na prošlu godinu gdje smo i šta smo. Mornar je prošle godine bio najprijatnije iznenađenje u ABA ligi gdje su završili kao četvrti. Ekipa za svaki respekt. Mi ćemo se truditi da odigramo što bolje i da pokušamo da pobijedimo i plasiramo se u polufinale", rekao je Kecman.

Na pripremnom turniru u Španiji Partizan se nije pokazao u najboljem svijetlu. Tamo su bile jake ekipe kaže Kecman.

"Ovo je prva utakmica koja nam predstoji poslije tog turnira. Da pokažemo da stvarno posjedujemo kvalitet. Imamo i želju i ambiciju ove sezone i to će biti putokaz k čemu stremimo tokom sezone. Sigurno da se plasiramo među četiri tima u ABA ligi", dodaje Kecman.

Mladi reprezentativac Srbije Uroš Trifunović potpisao je ugovor sa Partizanom. Kecman kaže da mladi igrači moraju da se dokažu na treninzima kako bi zaslužili minute.

"Trudićemo se da u svakoj prilici pružimo minute mladim igračima koji to zasluže na treningu. Koliko zavisi od njih i njihovog predanog rada toliko će minuta zaslužiti. Orjentisali smo se na dovođenje mladih i perspektivnih igrača koji će kroz predan I stručan rad kroz koju godinu biti nosioci igre Partizana", zaključuje Kecman.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.