Prvi čovjek La Lige o nastavku sezone

Tebas: Kada se vratimo, igraćemo svaki dan

  • 11.05.2020. 12:36

Predsjednik La Lige Havijer Tebas nada se da će sezona na Pirinejima uskoro biti nastavljena, a najavio je da igrače očekuje veoma zgusnut raspored po povratku na terene.

Timovi su se vratili treninzima prije sedam dana, a prema nekim prognozama, prvenstvo bi moglo da počne 12. juna. Ipak, to još uvijek niko ne može sa sigurnošću da potvrdi, iako Tebas smatra da ne postoji prevelika opasnost, ukoliko se poštuju sve prepopruke. 

"Biće fudbala svakog dana 35 dana, od dana kada se vratimo na teren do kraja takmičenja. Ako se svi budemo držali sanitarnih propisa, mislim da nećemo imati nikakvih problema. Neće biti navijača na stadionima, ali planiramo nove ideje i inicijative kako bi navijači uživali u svojim kućama. Zdravstveni autoriteti moraće da daju zeleno svjetlo za povratak fudbala, imamo obavezu da se vratimo ekonomskoj aktivnosti poslije štete koja je već pretrpljena", naglasio je Tebas. 

Do kraja sezone preostalo je da bude odigrano još 11 kola, a u trenutku prekida vodeća Barselona imala je dva boda više od Real Madrida. 

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)