Direktor Crvene zvezde

Terzić: Hteo sam Engleze i Nemce, čekaju nas spektakli

  • 29.08.2019. 21:10

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da je priželjkivao rivale iz Engleske i Njemačke, što se i ostvarilo na žrijebu za Ligu šampiona sa Totenhemom i Bajernom, kao i bratski susret sa Olimpijakosom.

"Kada se sve sabere i oduzme mogli smo da prođemo i bolje, ali i gore. U svih osam grupa ima po tri ili četiri atraktivne ekipe i u ovom takmičenju nema lakih protivnika. U grupi smo sa dva velikana evropskog fudbala, vicešampionom Lige šampiona iz prošle godine Totenhemom i Bajernom iz Minhena. Lično sam priželjkivao da se susretnemo sa predstavnicima iz Engleske i Nemačke, a tu je i naš bratski klub Olimpijakos", rekao je Terzić za klupski sajt.

Generalni direktor Crvene zvezde istakao je da vjeruje da će Zvezda i ove godine opravdati očekivanja.

"Očekujemo spektakularne utakmice ove jeseni u Beogradu. Pokazali smo da znamo da igramo velike utakmice, da smo dobri pod pritiskom i nadam se da ćemo ostaviti pozitivan utisak, da će navijači biti zadovoljni, kako sjajnim fudbalskim predstavama, tako i igrama Zvezde u Evropi", zaključio je Terzić.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина