Human gest Dragana Bajića

Trener Igokee donirao novac Domu zdravlja Laktaši

  • 02.04.2020. 10:13

U vrijeme kada je sport u drugom planu, i kada se, kako kažu, glavna utakmica igra protiv nevidljivog protivnika, postoje oni koji svojim primjerom pokušavaju da daju doprinos da se dođe do pobjede. Jedan od njih je trener Igokee Dragan Bajić koji je donirao finasijska sredstva Domu zdravlja u Laktašima.

Bajić je donirao sredstva, kako nam je potvrđeno u Domu zdravlja u Laktašima za nabavku zaštitne opreme, zaštitnih maski, vizira, rukavica, naočala, zaštitnih odijela i dezinfekcionih sredstava, koja su neophodna u borbi protiv širenja virusa COVID -19.

-Naša najveća obaveza i pobjeda sastoji se u tome da ostanemo kod kuće. Pozivam sve humane ljude da slijede moj korak i da pomognu, naravno, svako u svojim mogućnostima . Još jednom bih zamolio sve ljude da poštuju preporuke institucija i da ostanu kod kuće jer je to, u ovom trenutku, najbolji način da spriječimo širenje virusa, i način na koji svi uz poštovanje discipine možemo da damo veliki doprinos – rekao je Bajić.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)