Igrači Borca na odmoru do 12. januara

Zajedničkom večerom proslavljena uspješna jesen

  • 08.12.2019. 22:11

Posljednjim sudijskim zviždukom utakmice protiv Slobode (2:1) za igrače Borca počeo je zimski odmor, a pripreme za nastavak sezone počeće im 12. januara.

Tačnije, imali su poslije meča obaveznu zajedničku večeru na kojoj im se obratio predsjednik Vico Zeljković i poželio sve najbolje tokom pauze i predstojećih praznika.

– Zadovoljni smo urađenim u jesenjem dijelu Premijer lige, treće mjesto je veliki uspjeh, bodovno smo izjednačeni sa drugoplasiranim timom, dok imamo bod manje od lidera. Ne krijemo da nam je želja izlazak u Evropu, svakako je cilj da se Borac redovno bori za trofeje i plasman na međunarodnu scenu, ali nas ovaj rezultat neće uspavati. Sa stručnim štabom ćemo sve dobro analizirati i vidjeti šta treba da uradimo, kako bi i u nastavku prvenstva postizali rezultate za vrh tabele – rekao je Zeljković.

Na zajedničkoj večeri prikazan je 20-minutni film kao svojevrsna retrospektiva svega šta se dešavalo od starta priprema za jesenju polusezonu, pa do njenog završetka.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм