Za minimalnu pobjedu

Zašto ga Juventus prodaje?: Dibala postigao majstorski gol

  • 18.08.2019. 13:17

Fudbaleri Juventusa pobijedili su sinoć u prijateljskoj utakmici ekipu Trstine rezultatom 1:0, i to golom kakav se rijetko viđa.

Mogu razni krhnuti loptu, pogoditi rašlje, ali istinske majstorije zahtijevaju prije svega lukavstvo, lucidnost, kreaciju - jednom riječju inteligenciju.

Paulo Dibala primio je loptu petom, ostavivši je sebi za lijevu nogu, a onda je uslijedio lob koji je malo ko očekivao. Estetski perfektno, majstorski.

Argentinac se ovog ljeta našao na meti brojnih klubova, jer ga se navodno Juventus želi riješiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a goal from Dybala 😍🔥 Follow me @_footballvideoos_ ❤

A post shared by FOOTBALLVIDEOOS (@_footballvideoos_) on Aug 17, 2019 at 2:56pm PDT

Тагови:
  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)