Vidimo se na Tržnici: Francuz za doručak

  • 06.02.2018. 19:00

Serviratje svojim ukućanima doručak na malo drugačiji način. Kako da pripremite francuz za doručak pokazao nam je Predrag Tošić u emisiji Vidimo se na Tržnici.

- Francuz kom 2
- Jaja kom 10
- Pavlaka kg 0,2
- Edamer kg 0,2
- Šunkarica kg 0,2
- Mladi luk kg 0,2
- So, biber Kotanyi
Francuz hljeb izdubiti (po dužini).
Edamer, šunkaricu i mladi luk isjeckati na sitne kockice.
Izmutiti jaja i pavlaku i blago začiniti, dodati isjeckanu šunkaricu, edamer i luk.
Puniti francuz sa ovom smjesom od jaja i peći na 180*C 15 minuta.
Servirati uz pavlaku.
PS. Ostatke od francuza (komad koji smo izdubili) posuti sa malo maslinovog ulja, začinskim biljem i malo soli, peći u rerni na 180*C dok ne porumeni i poslužiti kao brusketice.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?