Gradska uprava

Asfaltiran put dužine 300 metara u Debeljacima

  • 06.07.2018. 13:44

U okviru rekonstrukcije lokalnih i nekategorisanih puteva u banjalučkom naselju Alin gaj, u Debeljacima, asfaltirano je 300 metara lokalnog puta, a vrijednost radova iznosi 25 hiljada KM, saopšteno je iz Gradske uprave.

Prema podacima Odjeljenja za saobraćaj i puteve, za rekonstrukciju lokalnih i nekategorisanih puteva ove godine biće izdvojeno oko 500 hiljada KM. 

Iz resornog odjeljenja podsjećaju da je u ovom naselju prošle godine sanirano i klizište, za što je iz gradske kase izdvojeno 15 hiljada KM. 

U okviru ovog projekta, već su asfaltirani putni pravci Kadina voda-Vranješi-Maslarići i Saračica-crkva Brankovac i Bojanića mlin-Janjetovići, te Ulica 9. januara u Priječanima. 

Putarima je preostalo još da asfaltiraju pravce Osnovna škola Melina-Gornji Majstorovići, Osnovna škola Obrovac-Đurđevići, Kozjerac-Milosavići, Ševe-Zovik, Piskavica centar, put za Stare Grbiće, put za Grbića Jarak, put za Durbića Brdo, Grabovac-Kovačevići-Vukelići-Saračica, Regode-Stojčići, Čokorska Polja-Kremenovići, ogranak puta Šumari-Gornja Piskavica, Potkozarje-groblje Milakovići, te Novo Naselje-Topići.