Бахатост политичара

Теренац паркиран на улаз у Бански двор током ревије за лица са инвалидитетом

  • Извор: АТВ
  • 02.12.2023. 21:14

Модна ревија "Баш по мјери" одржана је вечерас у Банском двору у Бањалуци, поводом 3. децембра, Дана лица с инвалидитетом.

На ревији су учествовали представници готово свих савеза и удружења особа са инвалидитетом из Републике Српске и БиХ, а тема је импровизација, односно прилагођавање.

Ревији је присуствовао и градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић, а испред Банског двора се довезао својим скупоцјеним аутомобилом. Кад кажемо да се довезао испред ове културне установе, онда мислимо буквално испред. Свој луксузни теренац је паркирао скоро на сами улаз у Бански двор.

Иако градоначелник има свој паркинг испред Градске управе, која се налази преко пута Банског двора, односно, на неких 100-150 метара одатле, Станивуковићу је, како се чини, било тешко тих стотињак метара препјешачити.

Да ствар буде гора, аутомобилом се паркирао на глатки дио иначе пјешачке зоне, па је лицима са инвалидитетом, која су у колицима, било тешко возити калдрмом.

Градоначелник би, према правилу, требао бити градоначелник свих грађана, а основно право грађана је несметано кретање. У овом случају, засметала је бахатост. И скупоцјени теренац.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм