Од 3. до 5. априла

Бања Лука Expo: Све спремно за почетак највећег сајма привреде у Републици Српској

  • Извор: АТВ
  • 13.03.2024. 11:51

До почетка највећег сајма привреде у Републици Српској "Бања Лука Expo", који ће од 3. до 5. априла, бити одржан у Кампусу Универзитета у Бањој Луци, има још 23 дана, већ сада је све спремно за почетак.

У овом тренутку, више од 300 излагача из свих грана привреде, на више од 15.000 метара квадратних сајамског простора, гарантују да ће већ у првој години овај сајам превазићи сва очекивања и да ће се позиционирати као највећи привредни догађај у Републици Српској, али и међу највеће у БиХ.

"У оквиру сајма биће одржани и билатерални сусрети привредника, те бројне конференције, панел дискусије и стручна предавања, чиме ћемо потврдити да ће ово бити истинско мјесто сусрета, размјене искустава, идеја и визија привредника, мјесто повезивања, сарадње и склапања партнерстава", изјавио је предсједник Управе сајма Славиша Ковачевић.

Задовољство нам је, али и велика част што су компаније из свих земаља региона, па и из најудаљенијих земаља свијета препознале чињеницу да Бања Лука и Босна и Херцеговина имају потребу за одржавањем једног оваквог међународног догађаја, те су се у великом броју одазвале и исказале своју жељу за присуством на овом важном привредном догађају за Бања Луку и Босну и Херцеговину.

Више информација о самом сајму можете погледати на званичној страници сајма www.banjalukaexpo.com или путем мејла info@banjalukaexpo.com.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: