Измјена саобраћаја им донијела проблеме

Бањалучки таксисти незадовољни, крећу у протест

  • Извор: АТВ
  • 03.01.2024. 08:47

Измјене саобраћаја у Бањалуци донијеле су нам бројне проблеме, кажу таксисти у највећем граду Српске.

Промјеном режима саобраћаја у центру града укинута су бројна такси стајалишта, а на њихове захтјеве, кажу нису уважили из Градске управе, па ће управо због тога данас изразити своје незадовољство. 

У 9 часова ће бањалучки таксисти да крену од "Малте" па све до центра и како су најавили, сат времена ће да се возе кроз град како би изразили своје незадовољство ситуацијом.

"Три секције су одлучиле да направе блокаду града од 9 до 10 часова. Један сат упозорења за Градску управу, да би коначно ријешили наше проблеме, јер ево ми први радни дан морамо ићи у протесте да би успјели да дођемо до штандова које нам је одузела ГУ. 31 укупно стајалишта у центру града и 8 заједничких стајалишта на којим стојимо са другим удружењима. Било је обећање из ГУ, нисмо ми притискали јер се ради споменик, имали смо разумијевање, да би нам два дана пред Нову годину рекли, нема од тога ништа", рекао је за АТВ Драган Пуришић предсједник "Бањалучког" таксија.

Ако не добијемо повратни одговор након данашњег протеста, наредни корак је да сва удружења иду у тоталну блокаду и обуставу рада, рекао је Пуришић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: