Poslovna zona u Ramićima

Banjaluka: Na prodaju građevinska parcela

  • 02.07.2018. 10:04

Grad Banjaluka raspisao je danas oglas o prodaji građevinske parcele površine 6.805 metara kvadratnih u Poslovnoj zoni u Ramićima putem licitacije po početnoj prodajnoj cijena 200.747 KM.

Ovo neizgrađeno gradsko građevinsko zemljište u svojini grada ponuđeno je na prodaju putem licitacije koja će biti održana 18. jula u zgradi Gradske uprave. 

Procijenjena tržišna vrijednost zemljišta je 29,50 KM po kvadratu, navodi se u oglasu za prodaju građevinske parcele. 

U skladu sa Regulacionim planom Poslovna zona "Ramići-Banjaluka" zemljište je namijenjeno za izgradnju objekata privredne djelatnosti. 

Pravo učestvovanja u postupku licitacije imaju domaći i strani privredni subjekti koji obavljaju proizvodnu djelatnost, djelatnost u vezi sa novim tehnologijama, razvojno-istraživačkom djelatnošću i uslužnom, odnosno djelatnostima predviđenim Regulacionim planom "Poslovna zona Ramići-Banjaluka". 

Svi zainteresovani ponuđači sa pravom učešća dužni su da dostave urednu prijavu za licitaciju neposredno do 16. jula do 13.00 časova na protokol Gradske uprave Banjaluka, sa naznakom Prijava za licitaciju – za nepokretnost poslovna zona "Ramići-Banjaluka".