Предсједник ГрО СНСД-а

Ђајић најавио покретање опозива Станивуковића: Сутра почиње скупљање потписа

  • Извор: АТВ
  • 05.10.2023. 12:55

Предсједник Градског одбора СНСД-а Владо Ђајић најавио је покретање опозива актуелног градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића.

Ђајић је додао да ће сутра у подне почети званично прикупљање потписа.

Потписи ће се прикупљати у просторијама Градског одбора СНСД-а, а након тога и на многим пунктовима широм Бањалуке.

Ђајић је рекао да опозив покреће на захтјев грађана Бањалуке.

"Свакодневно ми се обраћају грађани Бањалуке који су незадовољни стањем у Бањалуци које траје скоро три године. Нису задовољни радом градоначелника и његових сарадника и стањем у којем се Бањалука налази", рекао је Ђајић.

Како каже, грађани Бањалуке истичу да се Станивуковић поиграва са функцијом градоначелника, Градом, судбином дјеце као и уређењем града.

"Грађани Бањалуке изражавају незадовољство тренутним стањем у граду те сматрају да Станивуковић и његова администрација неправилно доносе одлуке које утичу на живот грађана, а све без консултације са њима, са скупштинском већином и струком“, рекао је Ђајић новинарима у Бањалуци. 

Ђајић је појаснио да актуелни градоначелник Бањалуке, заједно са својим сарадницима, самовољно прекраја улице, тргове, прави зграде гдје жели, обликују саобраћајнице по свом нахођењу.

Предсједник Градског одбора СНСД-а каже и да су грађани примијетили да се Станивуковић лажно представља као борац за правду и поштовање прописа као и за борбу против корупције, за добар живот у Бањалуци.

"Све је то погазио", рекао је Ђајић.

Ђајић каже да грађани истичу да је Бањалука добила једног необразованог градоначелника, нестручног који не зна шта је рано устати, полагати испите и тако даље.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)