Predsjednik GrO SNSD-a

Đajić najavio pokretanje opoziva Stanivukovića: Sutra počinje skupljanje potpisa

  • Izvor: ATV
  • 05.10.2023. 12:55

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić najavio je pokretanje opoziva aktuelnog gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Đajić je dodao da će sutra u podne početi zvanično prikupljanje potpisa.

Potpisi će se prikupljati u prostorijama Gradskog odbora SNSD-a, a nakon toga i na mnogim punktovima širom Banjaluke.

Đajić je rekao da opoziv pokreće na zahtjev građana Banjaluke.

"Svakodnevno mi se obraćaju građani Banjaluke koji su nezadovoljni stanjem u Banjaluci koje traje skoro tri godine. Nisu zadovoljni radom gradonačelnika i njegovih saradnika i stanjem u kojem se Banjaluka nalazi", rekao je Đajić.

Kako kaže, građani Banjaluke ističu da se Stanivuković poigrava sa funkcijom gradonačelnika, Gradom, sudbinom djece kao i uređenjem grada.

"Građani Banjaluke izražavaju nezadovoljstvo trenutnim stanjem u gradu te smatraju da Stanivuković i njegova administracija nepravilno donose odluke koje utiču na život građana, a sve bez konsultacije sa njima, sa skupštinskom većinom i strukom“, rekao je Đajić novinarima u Banjaluci. 

Đajić je pojasnio da aktuelni gradonačelnik Banjaluke, zajedno sa svojim saradnicima, samovoljno prekraja ulice, trgove, pravi zgrade gdje želi, oblikuju saobraćajnice po svom nahođenju.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a kaže i da su građani primijetili da se Stanivuković lažno predstavlja kao borac za pravdu i poštovanje propisa kao i za borbu protiv korupcije, za dobar život u Banjaluci.

"Sve je to pogazio", rekao je Đajić.

Đajić kaže da građani ističu da je Banjaluka dobila jednog neobrazovanog gradonačelnika, nestručnog koji ne zna šta je rano ustati, polagati ispite i tako dalje.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:45 Noćni program

    Noćni program